Van Ostadestraat 4

__________

In de populaire Pijp hebben wij zeer aantrekkelijke tweekamerwoningen aangeboden. Een leuke locatie nabij de Ruysdaelkade en de Ceintuurbaan met volop winkelaanbod. het groene Sarphatipark en de bekende. gezellige Albert Cuypmarkt op loopafstand. Evenals diverse trendy restaurants, cafe’s en openbaar vervoer.

Beschrijving
De appartementen beschikken over een zeer royale doorzonwoonkamer met eetkeuken en een slaapkamer met openslaande deuren naar het ruime balkon aan de achterzijde. In de moderne keuken is inbouwapparatuur aanwezig: afzuigkap. kookplaat. inbouwafwasmachine en koelkast. De badkamer is voorzien van een douche. toilet en wastafel. De woningen zijn voorzien van een zwevende oude grenenvloer.

Indeling per appartement: begane grond: totaal 2 kamers. badkamer met toilet en douche inbouwapparatuur. hal. binnenplaats (ongeveer 5 x 4 meter)

1.2. en 3 hoog: totaal 2 kamers. badkamer met toilet en douche inbouwapparatuur. hal. Frans balkon aan de voorzijde en -en ruim balkon aan de achterzijde 4 hoog: totaal 2 kamers. badkamer met toilet en douche inbouwapparatuur. hal. ruim dakterras van 30 m2 met prachtig uitzicht!

De woningen zijn totaal gerenoveerd en hebben onder meer nieuwe elektra. leidingen. cv. keukens en badkamers. stucwerk en schilderwerk. Tevens zijn de oude paneel- en glas-in-looddeuren gerenoveerd. De oeren zijn geïsoleerd en voorzien van oude grenen vloerdelen. Er zijn nieuwe hardhouten draai-kiepramen en deuren met dubbel glas geplaatst.

Bijzonderheden: Inhoud woning: 150 m3 Oppervlakte: 50 m7 Bouwperiode vernieuwbouw: 2005 Onderhoud binnen en buiten: uitstekend De woningen zijn voorzien van CV. HR-ketel 2005. TV-kabelaansluiting. intercom. telefoonaansluiting. wasmachine – CV kast

Gelegen in woonwijk. Uitzicht op water: Boerenwetering. Ook met de boot zit je zo op de grachten.

Bekijk de foto’s