Dit charmante 17′-eeuws grachtenpand (vernieuwbouw) met lijstgevel en prachtig uitzicht over de gracht is eer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam. Het karakteristiek grachtenpand is gelegen op een unieke locatie aan het begin van de Singel tussen de Blauwburgwal en Korsjespoortsteeg.

Het pand heeft vier woonlagen. te weten souterrain, begane grond. 1′. en 2e verdieping en een dakterras. Elke oonlaag is ca. 50m2. Op loopafstand vindt u de grote winkelstraten. de gezellige Jordaan, het Centraal Station en diverse parkeergarages.
Het grachtenpand is in 2004 totaal gerenoveerd; nieuwe cv, leidingen, elektra, openhaard, keuken, badkamer, -tc. Een ideaal pand. Niet alleen om te wonen, maar ook voor de combinatie wonen/werken gezien de •ubbele entree en de bestemming. De totale oppervlakte bedraagt ca. 175 m2.

Indeling: Souterrain Entree aan straatzijde; 1 ruime werkkamer met 6 meter lange inbouwkast en hardstenen werktafel van 3 meter lang; luxe radiator; hangend closet en wasmachine ruimte, wasbak; ruime berging met opstelling cv-ketel. Vanuit het souterrain is er een trap naar de bel-etage.

Bel-etage Entree aan straatzijde, bereikbaar via hardstenen trap; hal; ruime (eet)kamer met ramen aan grachtzijde en grote openhaard; luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, afwasmachine, rustieke schouw met afzuigapparatuur.

Eerste etage Ruime (woon)kamer voorzijde met ramen aan grachtzijde en ornamenten plafonds, marmeren schouw met allesbrander; achterhuis moderne badkamer met wc, duo wastafels en whirlpool ligbad.

vanuit het trappenhuis is er toegang tot het dakterras.

Tweede etage twee (slaap)kamers (voor- en achterzijde) met hoge open kapconstructie.

Bekijk de foto’s