Singel 32G

OMSCHRIJVING
Prachtig fraai gelijnde en geheel gerenoveerde woonboot aan het Singel!!

De woonboot is volledig nieuw ingetimmerd, hoogwaardig en modern uitgevoerd maar met behoud van scheepse details.
Alles, en we bedoelen hier echt alles (!!) is nieuw. Van elektrische installatie, hoogwaardige isolatie in wanden/dak/ramen/vloer, badkamer, keuken tot nieuw dak. Met als kers op de taart een prachtig recent aangelegd sedumdak.
Niet alleen heeft woonboot MORROW een stijlvolle en grondige make-over gekregen ter verfraaiing van haar uiterlijk en innerlijk, ook aan het niet zichtbare deel is aandacht besteed……MORROW is in maart 2021 op de werf geweest en in topconditie weer te water gelaten.
Zo mogen we wel spreken over een juweel dat hier ligt te schitteren op één van de mooiste plekjes in het historische centrum van de stad.
Eigenlijk een superplek, omringd door de statige grachtenpanden en met uitzicht op de karakteristieke Koepelkerk. En dan de Haarlemmerdijk, Noorder- en Westermarkt op loopafstand. En natuurlijk pal bij het Centraal Station. Ook laten we de vele gezellige restaurants en terrassen niet onbenoemd.
Kortom, de levendige oude binnenstad beleeft u hier in optima forma!
En het allermooiste is…u hoeft er niet eens de deur voor uit……want woonboot MORROW beschikt over een prachtig terras op het achterschip waar u heerlijk kunt genieten van uitzicht en omgeving!
Ervaar het zelf en bel ons om een afspraak te maken!

En oh ja….alles is nieuw maar de cv ketel dateert uit 2016……dit even voor alle duidelijkheid!

INDELING
Woonkamer/keuken: ± 6,50 x 3,30 m., met vaatwasser, koelkast, oven en 4 pits gasstel; entree: ± 2,50 x 1,25 m.; berging onder entree: ± 1,50 x 1,80 m.; slaapkamer voorschip: ± 4,30 x 3,30 m.; badkamer: ± 2,10 x 2 m. met douche, toilet en wastafel; slaapkamer achterschip: ± 4,80 x 3,20 m. met vast bed en ± 1,60 m. hoog; terras achterschip: ± 4,60 x 3,15 m.

BIJZONDERHEDEN
Naam: MORROW
Casco: Staal
Opbouw: Hout
Afmetingen: ± 20 x 3,70 meter
Liggeld: ± € 968,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water en riool
Bouwer: Gebouwd te Leiderdorp

Bekijk de Locatie

SINGEL 32G