Sarphatipark 73

__________

HERENHUIS AAN DE STILLE ZIJDE VAN HET SARPHATIPARK

OMSCHRIJVING Prachtig aan het park gelegen compleet gerenoveerd woonhuis met totaal ca. 261 m2 oppervlakte. Bij deze 261 m2 is meegenomen de ruimte van totaal ongeveer 10 m2 boven de kelderbakrand, te gebruiken voor bijvoorbeeld bergruimte.

Het herenhuis uit 1892 ligt aan de lange, rustige zijde van het Sarphatipark en bestaat uit 5 woonlagen met een grote tuin op het noorden met ochtendzon en namiddagzon. In de zomermaanden kunt u achterin de tuin de gehele dag van de zon genieten. Het uitzicht over het park aan de voorzijde is formidabel. Het betreft een gemeentelijk monument en is gelegen op eigen grond.

De woning is o.a. voorzien originele details, hoge plafonds en is net geheel luxe gerenoveerd en heeft een perfecte indeling en een strakke afwerking. De woning wordt o.a. voorzien van nieuwe badkamers en toiletten, nieuwe gestuukte wanden en plafonds, nieuw schilderwerk in de gehele woning, een fraaie parketfloer, nieuwe leidingen, nieuwe elektra en CV, etc., etc. (zie verdere details bij de bijzonderheden).

Inspraak in afwerking is nog mogelijk voor het sanitair. De verkoper levert het huis zonder keuken maar alle voorbereidingen zijn aanwezig.

LIGGING
Het appartement is gelegen in Amsterdam-Zuid in de gewilde Pijp, een super gezellige buurt met veel restaurants en cafeetjes. Voor de deur ligt uiteraard het Sarphatipark, een echt stadspark waar u heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard is ook de Albert Cuypmarkt om de hoek gelegen. Amsterdam-Zuid is een bloeiend stadsdeel en zeer in trek bij woningzoekenden, ook voor jonge gezinnen die besluiten in de stad te blijven wonen.

INDELING
Entree, gang met toilet, zeer ruime woonkeuken met openslaande deuren aan de tuinzijde, trap naar ruime uin. In het souterrain bevindt zich een extra kamer te gebruiken als bijvoorbeeld studeer of logeer kamer, een wasruimte en voldoende bergruimte. Op de eerste etage is de fraaie woonkamer gesitueerd met openhaard en balkon met fraai zicht over het park. Op de tweede etage zijn twee slaapkamers met badkamer te vinden en op de derde etage zijn ook twee slaapkamers met een badkamer aanwezig. Op alle etages behalve in het souterrain is een toilet aanwezig.

BIJZONDERHEDEN RENOVATIE
Alle leidingen vernieuwd, elektra, gas, water, afvoer, riool, standleidingen.
Nieuwe CV installatie en ketel, Nefit aquapower cw6.
Nieuwe houten vloeren, eiken lamel onbehandeld incl. soundkiller isolatie (10DB) ondervloer.
Nieuw stucwerk en sauswerk.
Renovatie ornamenten plafonds.
Gehele pand alle plafonds voorzien van plint.
2 openhaarden (keuken en woonkamer) incl. eigen rvs kanaal met spinner op schoorsteen.
Nieuw schilderwerk binnen buiten, hoogglans sikkens.
Op 3e etage na originele deuren en lijstwerk, alle oude verflagen verwijderd ook bij gehele trappenhuis.
Originele panelen ombouw convectoren in gehele pand (brede vensterbanken).
Originele fonteinen herplaatst.
Bestaande originele fundering.
Souterrain voorzien van wit marmer 60×60.
Bestaande harthouten ramen en kozijnen met isolatie glas deels bestaand, deels nieuw.
Ramen trappenhuis isolatieglas met grenen ramen en kozijnen.
Geïsoleerde gevels en dak.
Sanitair en tegelwerk naar keuze koper binnen stelpost.
Keuken door koper zelf te plaatsten op eigen kosten.