Ruyschstraat 14

__________

Ruijschstraat 14 is een pand dat een warme sfeer uitademt. Studio Haver heeft het gehele pand grondig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Het is opgesplitst in zes appartementen:A B, C, D en F. Alle appartementen inmiddels verkocht.

Omgeving De Ruijschstraat ligt in de Swammerdambuurt, dat prachtig is gelegen tussen de Wibautstraat en de Amstel in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer op loopafstand van De Pijp en nabij het Oosterpark. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de supermarkt om de hoek, de winkels en speciaalzaken in de de Oosterparkstraat en natuurlijk de Albert Cuypmarkt aan de overzijde van de Amstel. De Swammerdambuurt is enorm in ontwikkeling door renovatie en vernieuwing van diverse panden in een buurtaanpak. Het stadsdeel heeft onlangs het Swammerdampleintje en het Leeuwenhoekplein geheel heringericht. Café de IJsbreker, het Amstel Hotel en theater Carré liggen om de hoek. De Pijp met de Albert Cuyp en het centrum van Amsterdam zijn in enkele minuten te wet te bereiken. Parkeren is in deze buurt geen probleem. De ligging ten opzichte van het openbaarvervoer (metro) en de uitvalswegen is zeer gunstig.

Indeling appartement:
Entree, ruime eetkeuken, wc met fontein, ruime badkamer, slaapkamer, zeer ruime woonkamer.

Bijzonderheden:
Het appartement is volledig gerenoveerd. Letterlijk alles is grondig aangepakt, zoals de elektrische leidingen en installatie, nieuwe cv-installatie met HR-combiketel, vernieuwde aan- en afweren van water en gas, nieuwe keuken, badkamer, WC en schitterende zwevende eiken vloeren en een nieuw gestoffeerd trappenhuis.

De oppervlakte van de woning is kadastraal 92 m2.

De woning is voorzien van houten kozijnen met isolatieglas. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en gesaust in een offwhite kleur. Het houtwerk van de paneeldeuren en kozijnen is wit geschilderd en zien er zeer verzorgd uit.

De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur waaronder; inbouwvaatwasmachine, RVS-afzuigkap, kookplaat en een RVS-spoelbak met mengkraan. Het appartement beschikt over een ruime badkamer met douche. Tevens is er separaat een toilet met fontein.

Om het geheel te completeren is tevens aangebracht: mechanische ventilatie, thermostaatbediening, elektrische deuropener met intercomsysteem en uiteraard tv-kabel en telefoonaansluiting!

Bouwjaar
Het pand is rond 1886 gebouwd. De buitenzijde van het pand is een beoogd rijks- en gemeentelijk monument (architectuurorde 1). De gevel van het gebouw is na de renovatie gereinigd.

V.V.E en servicekosten
Het betreft hier een kleinschalige V.V.E. van zes leden.

– gehele pand hoogwaardig afgewerkt

Bekijk de foto’s