Volledig en grondig gerenoveerd 2-kamerappartement met 2 balkons. Deze supersfeenolle woning (ca. 72 m2) heeft nog diverse authentieke details maar is voorzien van alle moderne gemakken en is gelegen op de eerste verdieping in een prachtig pand aan de rand van de Jordaan.
Indeling: Entree op de eerste verdieping, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken (nog te plaatsen) en toegand tot het balkon, door de originele schuifdeuren naar de royale slaapkamer, hal, wasruimte en badkamer v.v. bad, separate douche en dubbele wastafel (inspraak in sanitair!).

Locatie: De woning is gelegen in het mooie rusrige stuk van de Nassaukade, direkt aan de Singelgracht met zicht op de Jordaan. Vanuit hier is lopend of per fiets het gehele centrum snel bereikbaar, maar ook de Ringweg A10 is goed bereikbaar.
Bijzonderheden: – Eigen grond – Goede fundering (code II) – compleet gerenoveerd met nieuwe leidingen, afvoeren, electra, cv-installatie (HR combiketel), stuukwerk, schilderwerk, sanitair etc. – Casco van het pand gerenoveerd, o.a. nieuwe dakbedekking, schilderwerk, pleisterwerk achtergevel etc. – Zeer veel authentieke details, zoals 2 marmeren schouwen. schuifdeuren en plafonds – Brede eiken Moer in gehele appartement – Inspraak in het sanitair – Keuken nog te plaatsen.

Bekijk de foto’s