J van lennepkade 235 I

__________

Bijzonder stijlvol gerenoveerd appartement gelegen op een Droomplek!

Dit appartement ligt op een unieke en zeer centrale plek in Amsterdam: aan het water van het Jacob van Lennepkanaal. dicht bij het Leidseplein. de Jordaan. de Grachtengordel en het Vondelpark. De J. van Lennepkade is een rustige straat/kade met een prettige sfeer door de statige herenhuizen aan de ene zijde -n het water van de kade. ‘opgesierd’ door de stadse woonboten, aan de andere zijde. Vanuit de woning heeft u aan de voorzijde een heerlijk wij uitzicht, een prettige lichtinval en u heeft geen last van directe inkijk.
HET PAND: Het betreft een prachtig. statig herenhuis. Het is gebouwd omstreeks 1890 met een bijzondere •randeur Het gehele casco is in prima staat van onderhoud door de grootscheepse renovatie van het pand.

HET APPARTEMENT is op een buitengewoon stijlvolle wijze geheel gerenoveerd. waarbij de originele stijlkenmerken met zorg zijn gerestaureerd. U treft een appartement dat geen onderhoud meer nodig heeft en eirect te betrekken is. De vloer is gelegd met brede eikenhouten planken.

DE INDELING: De L-vormige woonkamer ligt aan het water en is gescheiden van de slaapkamerdoor mooie suite-glas/looddeuren. Het totale woonoppervlak is 60 m2.

Dit appartement heeft de klasse van een statig herenhuis en het nodige comfort die een moderne leefstijl – reist.

Bijzonderheden
buitenschilderwerk (voor en achter) wordt op kosten van VVE na de zomer geschilderd Servicekosten E 54.- per maand inclusief watergeld. Eigen grond Verwarming door middel van een individuele CV-installatie De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing De gevels van de woning zijn geïsoleerd Nieuwe fundering Groot balkon achterzijde en frans balkon voorzijde Nieuwe intercominstallatie Nieuwe electra. cv. leidingen, keuken, sanitair, etc… prijs: €259.000.-

Bekijk de foto’s